Pircējai sagādā izbrīnu Latvijas “Lidl” cenās; vai tā nav cilvēku maldināšana?

Lidl ir starptautiska uzņēmējdarbības ķēde, kas specializējas pārtikas un sadzīves preču tirdzniecībā. Uzņēmums tika dibināts Vācijā 1973. gadā un kopš tā laika ir izplatījies visā Eiropā, kļūstot par vienu no lielākajiem un pazīstamākajiem veikalu ķēdēm pasaules mērogā.

Lidl ir ieguvis popularitāti ar savu zemu cenu politiku, piedāvājot plašu izvēli pārtikas produktu, sadzīves preču un cita veida produktu. Viņu veikali ir pazīstami ar vienkāršu iekārtojumu, kas palīdz samazināt izmaksas un nodrošina patērētājiem ērtu iepirkšanos.

Turklāt Lidl ir pievērsies ilgtspējīgai un videi draudzīgai darbībai, cenšoties samazināt plastmasas izmantošanu un veicinot atjaunojamos enerģijas avotus.

Šodien Lidl ir viens no vadošajiem veikalu ķēžu Eiropā, piedāvājot plašu izvēli produktu un pievilcīgas cenas klientiem visā pasaulē.

Kādu Pircēju samulsina cenas Latvijas “Lidl” :

“Priecājos par akcijām!” izteicas Skaidrīte, kura sociālajos medijos “Facebook” atklāja veikalā “Lidl” publicētās noteiktu cenu attēlus, ziņo “Bez Tabu”.

 

“Lūk, jauna akcija – nenokavē! Akcija spēkā līdz 29. augustam, pasteidzies!” uzsver Skaidrīte, norādot, ka šīs preces cenai, samazinoties par vienu centu, tiek piedāvāta kā akcijas prece pircējiem.

Latvijas Tirgotāju asociācija, kaut arī neskonstatē nekādas pārkāpumu vai pircēju maldināšanu, jo preces cena tiešām ir samazināta, tomēr viņi izsaka šaubas par komersanta rīcību.

 

 

“Lidl” atbilde ir īsa un skaidra: “Ja cena tiek samazināta, tā ir jānorāda, arī tad, ja samazināta par vienu centu”

VIDEO:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment